Reacties

3 reacties gevonden. Voeg uw reactie toe

Marcel groenewege schreef op Sep 19 2020 - 14:05:46
In de afgelopen periode hebben we gevraagd of 'Handymen Lamens' uit pijnacker onze badkamer na 14 jaar zou willen verbouwen. Tijdens offerte traject word er meegedacht in kostenbesparing, en het werd ons al snel duidelijk dat de heren snel en vakkundige prijsopgave geven. de startdatum was bekend en de badkamer zou in twee weken gedaan worden.

Tijdens de werkzaamheden word je erbij betrokken, en is iedereen bereid om mee te denken en uitleg te geven. Het is handig om te weten waar b.v. nu leidingen lopen en wat er wel/niet vervangen worden. Er wordt schoon gewerkt/ opgeruimd, en ook bij de eindafwerking is er oog voor detail.....en is er overleg.
Het resultaat is dat we het erg geslaagd vinden, en het inzicht en de bouwtechnische kennis vinden we erg waardevol. Tijdens de werkzaamheden moest de stucadoor ook nog extra komen om muren haaks te maken, ook dit is door Lamens snel opgelost.

In alle opzichten een prima samenwerking en wat ons aangaat een klantvriendelijke en betrouwbare instelling van 'Handymen Lamens'

- Geven goede adviezen
- Heldere prijsopgave en afspraken
- Het werk begint op tijd en je zit 's avonds niet in de rotzooi.
- Komen afspraken na.
- Bereikbaar op alle fronten
- Zorgvuldig en netjes.
- Denken mee tijdens de werkzaamheden
- Afmonteren van materialen was een perfecte samenwerking

Kortom, Fijn, Prettige omgang, betrouwbaar en goede samenwerking.

Lees de volledige reactie


Jeroen Snijders schreef op May 21 2019 - 22:29:30
Om wat kosten te besparen heb ik gevraagd of ik mee mocht helpen bij het installeren van de badkamer in mijn nieuwbouwhuis. Kees was wel bereid om me 2 weken "cursus" te geven. In die weken heb ik veel waardering gekregen voor de kennis en kunde van de handymen, en voor goed gereedschap, want dat helpt enorm.

Het tempo ligt hoog (vaak gehoord: Gas erop! en nee, zo langzaam was ik echt niet). Daarnaast kunnen ze met 3 man tegelijk komen als het nodig is, dan gaat een klus echt heel vlot. En het maakt niet uit of een klus nu leuk of minder leuk is, alles wordt aangepakt.

Het resultaat vind ik erg geslaagd. Het inzicht vind ik ook erg waardevol: Ik weet waar iedere leiding ligt, en heb gezien dat iedere kraan met de laser uitgelijnd, haaks en waterpas gemonteerd is. Overal zijn goede materialen gebruikt, er is geen hoekje overgeslagen, er wordt schoon gewerkt / opgeruimd, en ook bij de eindafwerking is er oog voor detail.

Uiteindelijk had ik nog geld over voor een koof boven het keukeneiland en de plinten op zolder en voor een reparatie in mijn oude huis.

Bedankt voor jullie werk!

Lees de volledige reactie


Jacqueline - Den Haag schreef op May 05 2019 - 08:14:43
Wij hebben Handymen gevraagd om onze badkamer en 2 toiletten te verbouwen.
In alle opzichten was de samenwerking wat ons betreft een succes.
- Geven goede adviezen
- Heldere prijsopgaven
- Zijn er op de afgesproken tijd
- Komen al hun afspraken na
- Zijn goed bereikbaar en hebben een bijzonder klantvriendelijke instelling
- Werken zorgvuldig en netjes, met respect voor huis en bewoners
- Denken mee tijdens het proces
- Leveren perfect werk op
Kortom: Prettig en zeer betrouwbaar

Voor al het bovenstaande wil ik de 4 Handymen enorm bedanken!

Lees de volledige reactie